terms

Polita de returnare

Aici, la Mr Postman vrem să fii complet mulțumit cu achiziția ta!

Dacă decizi că produsul achiziționat nu mai este necesar, nu este produsul potrivit sau pur și simplu nu-l mai doresti, poti sa-l returnezi.
Acceptăm returnarea pentru schimb sau o rambursare totala în termen de 14 zile de la data achiziției inițiale. Produsul trebuie sa fie neutilizat, în ambalajul original și însoțit de copia facturii.

Pentru returnare sau schimb a unui produs, te rugăm să ne trimiti un email la office@mrpostman.ro sau suna-ne la 0720 955 487 sau 0722614966 între orele 10 și 17 de luni până vineri.
Produsele returnate vor fi rambursate la prețul de achiziție imediat dupa la sosirea la adresa noastră.

Politica noastră durează 14 zile. Dacă au trecut 14 zile de la achiziție, din păcate, nu mai putem oferi o restituire sau schimba produsul.

Rambursarea
După returnare, produsul este verificat, iar apoi iti vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit produsul returnat. Vă vom notifica, de asemenea, de aprobarea sau respingerea rambursării.
Dacă sunt aprobate, atunci rambursarea va fi procesată, iar cardul va fi creditat cu suma pretul initial al produsului în termen de 2 zile lucrătoare.

Pentru a returna produsul, adresa noastra :
MR POSTMAN SRL
Bucuresti, str. Putul lui Zamfir nr 17, ap. 2 cu mentiunea “Returnare”
Returnarea este gratuita.

to top button