Who we are.

Totul a început cu o fascinație și dorința pe care am avut-o pentru o lungă perioadă de timp să caut obiecte frumoase și utile pentru viața și casa, care sa fie făcute cu dragoste, cu suflet dar si utile, pe care sa le pot oferi cadou cu diferite ocazii.
Produse cu calitati atemporale create de oameni cu o pasiune pentru ceea ce fac, și o grijă pentru viitorul lumii în care trăim. Am fost 12 ani in lumea bancara si nu prea se intelegeau bine meseria cu pasiunea pentru frumos, asa ca am pastrat-o doar pe ultima. Nu toata lumea are rabdare si pasiune sa caute pe zeci de site-uri, sa gaseasca cei mai buni designeri sa dibuiasca ultimele trenduri si atunci mi-am zis: de ce trebuie sa fie atat de greu?
De ce sa nu am pe un singur site cu zeci de idei pentru cadoul perfect fara sa fie nevoie sa umblu printr-o suta de magazine?
Asa a aparut Mr Postman.
Timp de un an am cautat si am selectat lucruri care sa aduca bucuria Craciunului, acea calda emotie si anticipare cind deschizi cadoul sau atunci cand ai chef sa explorezi ceva in speranta ca vei gasi ceva frumos pentru tine sau cei dragi..
Scopul principal cu Mr Postman este de a inspira mai mulți oameni să se gândească cu atenție la produsele pe care le au în viața lor.

What we do.

Mr Postman este un furnizor on-line de produse bine concepute, durabile, utile, meticulos alese pentru tine ca sa le prețuiesti, păstrezi si sa le folosesti cu placere.

Noi oferim produse de calitate, cu o proveniență onesta pe care le folosim în viața noastră de zi cu zi . Sperăm să va inspire curiozitate și dorință in a face alegeri potrivite atat pentru voi cat si pentru a le oferi persoanelor dragi din viata voastra.

What we believe.

Buy less, buy better
Atunci când alegem produse care nu sunt proiectate să dureze o viață, ne uităm la lucruri care sunt făcute cu dragoste și grijă și nu dăunează mediului înconjurător.

Quality products
Ne petrecem timpul căutând cu grijă produse care se potrivesc câtorva criterii simple, acestea trebuie să fie durabile, de calitate realizate cu o abordare simplistă și etică.

Give back
Noi credem în a da înapoi. Vom dona un procent din profiturile noastre într-o organizație non-profit, la sfârșitul fiecărui an.

Sper sa gasesti ceva sa iti placa si sa te intorci la Mr. Postman.
Multumim