Let’s talk about Gifts with Alexandra Blaga

18033233_1851317508449876_4429018334568470927_n

It’s no surprise that we love giving and receiving thoughtful gifts, so we are always looking for new inspiration. That’s why we decided to have a chat with people whose style inspire us! Our first guest on MrPostman.ro: Alexandra Blaga, event planner & founder of Blaga Events. We hope you enjoy it!

 

Mr. Postman: Care a fost cel mai inspirat cadou pe care l-ai primit?

Alexandra Blaga: O brosa zebra cu un ochi diamant, celalalt s-a pierdut pe drum, cred :), si mai nou, a ramas si fara o ureche 🙂), dar este pretty special.

Mr. Postman: Ce cadou oferit de tine s-a bucurat de cel mai mult succes?

A.B: Intotdeauna cumpar haine, chestii practice in orice caz, dar sa fie destul de diferite, cu felicitari alaturi, dar niciuna nu imi apare asa in memorie, asadar cred ca nu sunt buna la facut cadouri :)). Cred ca raman felicitarile scrise, imi place mult sa scriu, ca raman amintire. Mai inspirate, cred ca un bilet la Thievery Corporation pentru prietenul meu

Mr. Postman: De obicei, alegi sa oferi cadouri practice sau inedite?

A.B: Speciale :)).

Mr. Postman: Povesteste-ne o amintire din copilarie legata de un cadou.

A.B: Cursurile de balet si de pian, in tandem… Dar cum le-am primit de la ai mei, asa s-au si dus… Ma plictisesc foarte repede.

Mr. Postman: Ce ti-ai dori sa cumperi din Romania, si nu ai gasit pana acum?

A.B: Niste aer curat 🙂).

Eu cumpar online, rar merg in magazine si asa, gasesc cam orice… Dar imi doresc foarte mult o rochie, doua, trei… de la Johanna Ortiz si alte zece de la Vika Gazinskaya si mi-ar placea sa le probez inainte. Dar raman cu pofta sau imi reiau obiceiurile de online 🙂).

Mr. Postman: Ce cadou Mr. Postman ti-ar placea sa primesti de ziua ta?

A.B: Ziua mea care a trecut, da? Nu anul viitor :)) Imi place foarte mult web-ul, chiar ma gandeam cand o sa se ocupe si in Romania cineva de un astfel de concept. Produsul preferat: albumul foto cu coperti din piele intoarsa de la Nkuku: https://mrpostman.ro/product/suede-photo-album/.

Mr. Postman: Pe wishlist-ul tau acum se afla…

A.B: Buy a bucket, write a list :)), go to Tokyo.

Article by Cristina