Let’s talk about Gifts with Miha Balan

FullSizeRender (1) copy

It’s no surprise that we love giving and receiving thoughtful gifts, so we are always looking for new inspiration. That’s why we decided to have a chat with people whose style inspire us! Our guest today on MrPostman.ro: Miha Bălan, partner at Circle&Square agency and co-owner of www.hipboulevard.com. We hope you enjoy it!

Mr. Postman: Care a fost cel mai inspirat cadou pe care l-ai primit?

Miha Bălan: Un cadou tare delicat și relativ recent primit a fost un stilou cu peniță de argint și elemente din sidef. Scriu foarte mult, dar stiloul mi-a reamintit că trebuie să-mi revizuiesc caligrafia Țin trei agende: una tip jurnal, alta pentru calcule și cifre legate de birou iar ultima pentru to do-uri. Îmi plac mult obiectele de papetărie, așa că aveam nevoie și de un instrument de scris care “să facă față” planurilor.

Mr. Postman: Ce cadou oferit de tine s-a bucurat de cel mai mult succes?

M.B.: Am parte de oameni apropiați care reacționează pozitiv la aproape orice primesc, deci nu voi ști cu adevărat niciodată care cadou a fost cel mai iubit  Însă, îndrăznesc să spun că vacanța pe care i-am oferit-o mamei mele acum câțiva ani a fost cea mai surprinzătoare. Am plecat doar noi două într-o călătorie secretă. A văzut doar în aeroport unde urma să mergem.

Mr. Postman: De obicei, alegi să oferi cadouri practice sau inedite?

M.B.: Tipul de cadou depinde de apropierea față de persoana căreia îi ofer un dar, dar și de moment, vârstă. Îmi place să mă documentez puțin înainte de a cumpăra. Să-mi dau seama ce s-ar potrivi cu stilul ei de viață, un lucru pe care l-a menționat în treacăt, un obiect care i-ar completa o coleție sau un colțișor din casă.

Mr. Postman: Povestește-ne o amintire din copilărie legata de un cadou 🙂

M.B.: E o amintire pe care nu am mai povestit-o niciodată. Asta și fiindcă este destul de vagă. Într-o seară, pe când aveam maxim 4 ani (abia se încheiase Revoluția), tatăl meu mi-a adus o capă cu nasturi metalici mari și epoleți. Avea o căptușeală roșie, motiv pentru care spusese că e haina Scufiței. Nu îmi vine în minte nicio imagine cu mine purtând-o, dar știu că era ceva ce nu mai văzusem până atunci.

Mr. Postman: Ce ți-ai dori să cumperi din România, și nu ai găsit până acum?

M.B.: Cred că mi-aș dori un magazin în care să găsesc o selecție bogată din ceaiurile mele preferate britanice și măștile de față atât de cunoscute în Asia.

Mr. Postman: Ce cadou Mr. Postman ți-ar plăcea să primești de ziua ta?

M.B.: Aș vrea să încerc ceaiul organic Lemon-Verbena de la Anassa Organics, ceainicul de inspirație nautică Around The World, colierul Escape placat cu aur, de la Pernille Corydon, și bețișoarele parfumate cu scorțisoară.

Mr. Postman: Pe wishlist-ul tău acum se află…

M.B.: Îmi caut o pereche nouă de ochelari de soare – am doar 2-3 stiluri care mi se potrivesc și caut mereu să fie dintr-un material bun pentru a-i putea purta o zi întreagă.

Article by Cristina